Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Biológia 8m osztály Valaki...

Biológia 8m osztály Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

1. Mi alkotja általában az érzékszerveket?

2. Nevezd meg az agyvelő részeit!

3. A reflex, amelynek a központja az agytörzsben található .......

4. Mi a receptor feladat?

5. Ha a felvevő nyúlványt ... éri, akkor ott egy pillanata megváltozik a .... szerkezete, ennek következtében pozitív ionok .... . Ettől megfordul a sejtjártya a két oldala közötti .... elöjele:belűl .... lesz

6. A reflex, amelynek központja a gerinben található: ......

7. Mi vezeti a rezgést a hengszertől a receptorig?

(Ide a 7- es kérdéshez 4 választ lehet írni. Az első a hangszer, az utoló a receptor.

Valaki tud segíteni?

2021. ápr. 6. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Meddig jutottál...???

Ezek az infók benne vannak a bioszkönyvedben.

De pótmegoldásként elkezded beírni a google-ba, és voilá.... neked is megmondja a megoldást.

2021. ápr. 6. 18:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Nincs bilológia tankönyvem. A neten nem találtam, pedig kerestem. 38 kérdés volt. Ezekre nem tudtam megtalálni a választ, ezért kértem/kérem a segítségeteket.

További szép estét neked!

2021. ápr. 6. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:

7-es

Nyilván a levegő, aztán a belső fül részei

Az agytörzs a légzésért (is) felel.

De gondolom már beadtad a dolgozatot.

Hányás lett?

2021. ápr. 27. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!