Turizmus káros hatásai a környezetre beadandóban valaki segítsen!?
A lényeg a lényeg, hogy eléggé elakadtam a feladat kidolgozása közben. Egy ppt kell csináljak a Turizmus káros hatásai a környezetre címmel. A következő követelményeknek kell benne lennie:
-Turizmus fogalma (ez kész van)
-Mire használ energiát a turizmus (kész)
(És innentől fogva vagyok nagyon elakadva...)
-Közvetve, vagy közvetlenül hogy szennyezi a környezetet a turizmus
-jövőbeli lehetőségek, azaz hogyn tovább?
-mi az a fenntattható turizmus?
(És innentől már szintúgy kész)
-konklúzió
-források
-Elköszönő dia
Nem tudom hogy esetleg hol találnék ezekre válaszokat mivel már vagy 3 óraja az internetet bújom és semmit nem találtam:(... Esetleg ha van ötletetek, példátok, hogy mit írhatnék ezekhez akkor az nagyon jól jönne<3
Mihamarabbi válaszokat köszönöm😃
Ez lehetne illusztráció:
Az intelligencia és az előregondolkodás nem terjed el addig, hogy ha eldobok egy szemetet, akkor más is eldob egy szemetet és meg fog szűnni az, amiért oda megyek: szemétben élni lehet a városban is. A természet megszűnik. Az az érték, amiért kimegyek a természetbe, azt pont rongálja.
Eldobált energiaitalos dobozok megjelentek a természetben.
Ha annyi energiát nem ad az energiaitalos doboz, hogy azt a könnyű, anyagot ne tudd hazavinni, ahonnan hoztad, akkor felesleges volt megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!