Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki segítene a házimban?...

Valaki segítene a házimban? Vendéglátással kapcsolatos

Figyelt kérdés

A kérdés, hogy mit gondolok a menüztetésről, szerintem jó dolog? Előnyei stb..de megmondom őszintén hogy semmi ötletem, azt gondolom hogy jó a menüztetés de mást nem tudnék írni🤣

Másik kérdés hogy Mi a véleményed a házhozszállításról? A jelenlegi helyzetben felszámolnál-e házhozszállítási illetve csomagolási díjat?

2021. márc. 7. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:

1.) A menünek árdiszkrimináló hatása van, ezt lehet célszerű megfogni. Fontos biztosítani, hogy a menü elemeit is meg lehessen venni... Ezen a gondolaton el lehet indulni.

2.) Piacelemzés: kik a közvetlen versenytársak? Monitorozd őket, hogy viselkednek, és ahhoz igazodj

2021. márc. 7. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez házi???

Közöm nincs a vendéglátáshoz, de szerintem ezek olyan kérdések amit akkor is meg tudsz válaszolni ha már rendeltél egy pizzát, vagy ettél valamikor suliban.

2021. márc. 7. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!