VV1234 kérdése:
Csaoo milyen esemény során fázott meg Nemecsek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 11:45
1/7 anonim válasza:
Osztálykiránduláson fennragadt a sífelvonón. De ez egyértelműen benne van a könyvben.
2/7 anonim válasza:
1. Viszont egyértelmū hogy ki se nyitotta a könyvet.
3/7 anonim válasza:
Egy novemberi Balaton atuszas versenyen.
4/7 anonim válasza:
A füvészkertben bement a tóba és ott kapott tüdőgyulladást a hideg vízben
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normáilis válaszokat! Amúgy kinyitottam a könyvet olvastam kb 60 oldalt de unalamas.
2021. márc. 6. 12:11
6/7 anonim válasza:
Akkor legalább a filmet nézd meg..
Gyerekkoromban soha egyetlen egy ilyen unalmas kötelezőt sem olvastam el, de a filmeknek hála mindig megvolt a 3-5-ös jegyek. Még a könyvet sem szereztem be. Sosem voltam pártolója a kötelező olvasmányoknak. Olyat olvastatni a gyerekekkel ami nem érdekli őket szinte meg is utáltatja velük az olvasást.. Mindenki had olvasson azt amit akar.
7/7 anonim válasza:
Egyszer a Pásztor fiúk rakták bele a vízbe, amiért belógott a Vörösingesekhez kikémlelni őket; utána meg már, hogy úgyis vizes volt, ő maga bújt el valami medencében.(Nagyon rég olvastam, de asszem így volt; amúgy ez nem nehéz olvasmán, simán jó szerintem, de szal tényleg, ha mást nem, van film is.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!