Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki meg tudná csinálni a...

KTP 3.0 kérdése:

Valaki meg tudná csinálni a nyelvtan házi feladatomat?

Figyelt kérdés

A futóversenyen részt vevő csapatok örömmel vették át a megérdemelt jutalmukat.

Meglepődve látta, hogy olyan nagyot nőttek a fenyőfák mióta nem járt erre.

A teszt írása során a megfelelő válasz karikázással jelölendő.

Egészségmegőrző céllal hetente kétszer jártak edzésre az elmúlt években.

Úgy örülnénk, ha holnap el tudnál jönni hozzánk!

A koncert fergeteges volt Marci beszámolója szerint.

Egy igazán jó könyv mindig kikapcsol.

A fájlt több helyre is archiválnunk kell majd.

Még ma is emlegetjük, milyen nagy szeretettel fogadtak bennünket annak idején.

Ennek a szövegnek kéne a benne szerepló szavak szófaját meghatározni. Illetve mindig a szó adott mondatban érvényes szófaja kell.

2021. febr. 17. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én meg tudnám csinálni.

De nem gondolom, hogy az én dolgom lenne a házi feladatodat megcsinálni.

Ha 1-2 szót nem tudsz, szólj, de nem illendő az egészet mással megcsináltatni.

2021. febr. 17. 09:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is meg tudnám, csak nem szeretném.
2021. febr. 17. 09:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez csak kérés, ha valaki megteszi megköszönöm, ha nem akkor se sértődök meg mert mint mondtam kérés, nem követelés.
2021. febr. 17. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez nem szöveg. Ezek összefüggéstelen mondatok.

Mely szavakat nem tudtad még megcsinálni?

Esetleg az eddigi megoldásodat leellenőrizzük.

2021. febr. 17. 10:26
 5/8 anonim válasza:
15%
egészségmegörző- melléknév , céllal - főnév , hetente -határozószó, kétszer-számnév , vagy határozószó , jártak - ige , edzésre - főnév az - névelő, elmúlt - melléknévi igenév / befejezett/ években - főnév úgy - névmás örülnénk - ige ha - kötőszó holnap-határozószó el - igekötő , tudnál - ige , jönni - főnévi igenév , hozzánk - személyes névmás , Koncert - főnév fergeteges - melléknév volt - létige Marci - főnév , beszámolója - főnév szerint -névutó ,
2021. febr. 18. 11:48
 6/8 anonim válasza:
54%
egy - névelő igazán - határozószó jó - melléknév könyv - főnév , mindig - határozószó , kikapcsol - ige , fájlt - főnév ,több - számnév , helyre - főnév is - kötőszó, archiválnunk - főnév , kell - ige majd - határozószó még - határozószó ma , határozószó, is - kötőszó , emlegetjük- ige milyen - névmás , nagy - melléknév szeretettel - főnév ,,fogadtak - ige bennünket - szeméyes névmás annak - névmás , idején -főnév
2021. febr. 18. 11:57
 7/8 anonim válasza:
15%
Remélem , idejében odaért ! Az első 3 mondatot valami miatt nem látom , Ha kell szívesen megismétlem ! Privátban írtam , nem tudom sikerült -e megkapnia ! Üdvözlettel
2021. febr. 18. 12:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia màr megcsináltam de köszönöm szépen.
2021. febr. 19. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!