A kőszívű ember fiaiban milyen szempontok szerint csoportosítanád a szereplőket?
Na újra #9 vagyok. Azt gondoltam hogy legalább vetted a fáradtságot hogy rákerestél a dologra mert több helyen is le van írva. Ha rákeresel a könyvre az első találat a wikipédia de még azt se voltál hajlandó megnyitni mert a szereplőknél konkrétan csoportosítva vannak felsorolva. Illettve gyakori kérdéseken is találtam minimum 2 olyan kérdést ahova írtak választ csoportosítás szerint. Ha annyira nem vagy képes hogy rákeress arra amit akarsz hanem inkább másokra vársz hogy csinálják meg helyetted akkor nem tudom mit gondolsz hogy mi lesz ha felnőtt leszel. Akkor senki nem fog semmit megcsinálni helyetted sőt az érettségidet se írja meg neked más pedig oda sokkal több olyan dolgot kell megtanulnod ami egyáltalán nem fog érdekelni. Ha úgy van akkor még egy tartalmat se lett volna nehéz elolvasni fél óra alatt.
Egyébként itt a link a wikipédiához ha esetleg ezek után nem találnád: [link]
Ebből a hosszú szövegedből tudod minek volt értelme...
az utolsó 3 sornak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!