Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » El tudnátok magyarázni a...

El tudnátok magyarázni a nevezetes azonosságokat EGYSZERŰEN?

Figyelt kérdés
És mi ennek az egésznek a lenyege? Miért/mikor kell ezt használni? Légyszi a lehető legegyszerűbb módon irjátok le, mert nem igazan vagyok jó matekbólxd Az első példa az hogy (x-7) a négyzeten, ezt hogyan kell megoldani?

2021. febr. 9. 15:48
 1/8 A kérdező kommentje:
Amugy zanza tv-n neztem ezzel kapcsolatban videót, dee nem igazan jott at a lenyeg
2021. febr. 9. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
A mateking.hu oldalt próbáltad már? Nem tudom, a nevezetes azonosságok benne vannak-e a középiskolás témakörben, de általában nagyon jól, szemléletesen magyaráz el mindent.
2021. febr. 9. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Közben rákerestem:

[link]

2021. febr. 9. 16:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Woww, errol az oldalról én miért nem tudtam ? :D Nagyon jól és érthetően elmagyarázta a témát, köszii
2021. febr. 9. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nincs mit. Egyetemen a második félévet ezzel az oldallal tudtam túlélni. :D
2021. febr. 9. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:
61%

Milyen egyetem az, ahol ezzel az oldallal mentél valamire? :D

Oda akarok menni!

2021. febr. 9. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:

#6: Inkább milyen tanár? :D

Hidd el, nem akarsz hozzá menni..

Gamf, Ladics.

Analízis 2-n a csoport 2/3-a bukott, én kettessel átmentem. Nem a teljes tananyaghoz kellett, de az integrálásokat ezen keresztül értettem meg.

2021. febr. 9. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Természetesen nem a középiskolás témakör segített, hanem az analízis 2.

De nem igazán értem a döbbeneted, hiszen ez az oldal eredetileg egyetemistáknak készült, egyetemi tananyaghoz, a középiskolás modul csak később került bele.

A differenciál egyenleteknél is hasznát tudtam venni.

2021. febr. 9. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!