SOS! Fogalmazás kell irnom arról hogy milyen jelmezt választanál és miért? És még ma kellene!
Kérlek segitsetek nekem!
Azt se tudom hogy áljak neki a feladatnak!
Nem azért, de te hány éves vagy?
Ez a dolog több szempontból is problémás. Ha már 10 évesen rászoksz, hogy minden feladatot elbliccelj, akkor egy semmirekellő ember leszel felnőtt korodra. Meg aztán 16 éves korod alatt nem is használhatnád az oldalt.
Egyébként nem értem, mi a problémád? Kicsit azért kifejthetnéd. Te még soha nem öltöztél be óvodás/iskolás farsangon semminek?
Amúgy előttem jó választ adtak. Én is nagyon szeretem a túró rudit. Egyszer mikor kisikolás voltam, az egyik osztálytársamnak varrt egy túró rudi jelmezt az anyukája farsangra. Nekem nagyon tetszett, majdnem megett az irigység. Ha most be kéne öltöznöm, biztos túró rudi akarnék lenni. Vagy esetleg Odüsszeusz, Homérosz műveiből, mert az nagyon menő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!