Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » SOS! Fogalmazás kell irnom...

SOS! Fogalmazás kell irnom arról hogy milyen jelmezt választanál és miért? És még ma kellene!

Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Te minek öltöznél be és miért?
2021. jan. 31. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
És mi a gond?
2021. jan. 31. 14:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát hogy nem tudom hogy mit irjak!
2021. jan. 31. 15:04
 4/9 A kérdező kommentje:

Kérlek segitsetek nekem!

Azt se tudom hogy áljak neki a feladatnak!

2021. jan. 31. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Válassz egy jelmezt, hogy minek öltöznél be azt annyi, mi ezen bonyolult.
2021. jan. 31. 16:07
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Megkérdeztem a páromat. Erre ő azt válaszolta, hogy ma este előveszi a domina jelmezét. Az okokat már nem írom ki mert ez nem az a kategória. :)
2021. jan. 31. 16:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Te milyen jelmezt választanál és miért?
2021. jan. 31. 16:59
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
Túró Rudi,mert szeretem
2021. jan. 31. 18:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem azért, de te hány éves vagy?

Ez a dolog több szempontból is problémás. Ha már 10 évesen rászoksz, hogy minden feladatot elbliccelj, akkor egy semmirekellő ember leszel felnőtt korodra. Meg aztán 16 éves korod alatt nem is használhatnád az oldalt.

Egyébként nem értem, mi a problémád? Kicsit azért kifejthetnéd. Te még soha nem öltöztél be óvodás/iskolás farsangon semminek?

Amúgy előttem jó választ adtak. Én is nagyon szeretem a túró rudit. Egyszer mikor kisikolás voltam, az egyik osztálytársamnak varrt egy túró rudi jelmezt az anyukája farsangra. Nekem nagyon tetszett, majdnem megett az irigység. Ha most be kéne öltöznöm, biztos túró rudi akarnék lenni. Vagy esetleg Odüsszeusz, Homérosz műveiből, mert az nagyon menő.

2021. jan. 31. 20:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!