Blankaaaxd kérdése:
Számítsuk ki a körcikk sugarát és központi szögének mértékét fokban és radiánban, ha a területe 32cm2, illetve határoló körívének hossza 11,7cm? 13,85cm?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 21:40
11/13 A kérdező kommentje:
Az, hogy levan írva a könyvbe nem elég a sablon szöveg alapján nem mindenki érti meg én pl. szeretem ha valaki elmondja úgymond "betanít" hogy hogy kell megcsinálni, de ez most nincs
2021. jan. 30. 21:10
12/13 anonim válasza:
Rég rossz, ha úgy tekintesz a matekra, hogy betanítás alapján...
A matematika nem önmaga miatt hasznos tantárgy, hanem a logikus gondolkodásra próbál tanítani - amit aztán az élet sok területén, és más tantárgyakban is hasznosítani tudsz.
13/13 A kérdező kommentje:
Nyugi van
Én nem beszéltem rosszindulatból, és hadtudjam már jobban, hogy számomra mi a megfelelő
2021. jan. 31. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!