Irodalom házi a magyar felvilágosodás irodalmához kapcsolódóan?
Üdv 13:10-ig le kell adnom egy irodalom fogalmazást a Magyar felvilágosodáshoz kapcsolódóan, és én kifejezetten nem tudok fogalmazást írni. Meg tudná valaki írni? Kérlek srácok/lányok, kell az 5ös.
Téma: Csokonai Vitéz Mihály: Jövendőlés az első oskoláról a Somogyban
Kedvesem, ha egy fogalmazást képtelen vagy megírni, akkor NE kelljen az ötös!
Az csak annak jár, aki önállóan fogalmaz és nem a gyakorin rinyál.
Mégiscsak rinyálásnak hívom azt a cselekvést, amikor másokat arra vesz rá valaki, hogy HELYETTE megírja a neki feladott leckét.
Egyszerű kérést intéztél? Én is intézek: írd meg magad, te jársz suliba, neked adták fel, a te dolgod!
Először is, igen tisztában vagyok a szó jelentésével. Továbbá, köszönöm a kérésed, megtettem. Véleményem szerint akkor is csak egy egyszerű kérés volt, szóval nem tudom hova tenni az azonnali lenéző választ. Igazán sajnálom, hogy egyáltalán nem egyszerű a online oktatás, ahhoz képest, hogy sokan azt hiszik.
Sajnálom ha a segítségkérésemmel megbántottam a pici törékeny lelked.
Szerinted egyszerű kérés, szerintem lopás az, amikor más szellemi termékét, gondolatait a sajátodnak tünteted fel, megtévesztve a tanárodat és másokat!
Nem bántottad meg a pici, törékeny lelkemet, sajnos, fel kellett vérteznem erre a csaló, hazug, ügyeskedő világra, amiben ti éltek és ti vagytok a hangadók (tisztelet a kivételnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!