Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Irodalom házi a magyar felvilá...

Irodalom házi a magyar felvilágosodás irodalmához kapcsolódóan?

Figyelt kérdés

Üdv 13:10-ig le kell adnom egy irodalom fogalmazást a Magyar felvilágosodáshoz kapcsolódóan, és én kifejezetten nem tudok fogalmazást írni. Meg tudná valaki írni? Kérlek srácok/lányok, kell az 5ös.

Téma: Csokonai Vitéz Mihály: Jövendőlés az első oskoláról a Somogyban

2021. jan. 14. 11:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Kedvesem, ha egy fogalmazást képtelen vagy megírni, akkor NE kelljen az ötös!

Az csak annak jár, aki önállóan fogalmaz és nem a gyakorin rinyál.

2021. jan. 14. 11:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Kezdj hozzá, mivel már csak másfél órád van.
2021. jan. 14. 11:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Kedvesem, ne haragudj, de ennek köze nincs a rinyáláshoz, egyszerűen csak egy egyszerű kérést intéztem a magyar nép felé, de ahogy látom a boomer generáció megint lerohant, hiszen egyből kifejezetten kínos megszólítással és boomer viselkedéssel kell lerohanni.
2021. jan. 14. 12:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Erősen kétlem, hogy sok boomer látogatni a gyakorit. Tudod egyáltalán, mit jelent ez a szó?
2021. jan. 14. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Mégiscsak rinyálásnak hívom azt a cselekvést, amikor másokat arra vesz rá valaki, hogy HELYETTE megírja a neki feladott leckét.

Egyszerű kérést intéztél? Én is intézek: írd meg magad, te jársz suliba, neked adták fel, a te dolgod!

2021. jan. 14. 14:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Először is, igen tisztában vagyok a szó jelentésével. Továbbá, köszönöm a kérésed, megtettem. Véleményem szerint akkor is csak egy egyszerű kérés volt, szóval nem tudom hova tenni az azonnali lenéző választ. Igazán sajnálom, hogy egyáltalán nem egyszerű a online oktatás, ahhoz képest, hogy sokan azt hiszik.

Sajnálom ha a segítségkérésemmel megbántottam a pici törékeny lelked.

2021. jan. 14. 14:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerinted egyszerű kérés, szerintem lopás az, amikor más szellemi termékét, gondolatait a sajátodnak tünteted fel, megtévesztve a tanárodat és másokat!

Nem bántottad meg a pici, törékeny lelkemet, sajnos, fel kellett vérteznem erre a csaló, hazug, ügyeskedő világra, amiben ti éltek és ti vagytok a hangadók (tisztelet a kivételnek).

2021. jan. 14. 16:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi köze van az online oktatásnak egy fogalmazáshoz?
2021. jan. 14. 16:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak annyi, hogy online oktatásnál kérhetsz segítséget, nem derül ki, hogy el se olvastad, amiről írnod kellene!
2021. jan. 14. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!