Hogyan írjam meg? Milyen érveket célszerű felsorakoztatnom?
Figyelt kérdés
Az alábbi feladatot kaptam beadandóként de nem tudom hogyan fogjak hozzá. Csak egy kis kezdőlöketre van szükségem,nem arra hogy helyettem megírják.
Feladat:
Egy online folyóirat blogírójaként Budapestet „a magyar olvasztótégely”-nek nevezte. A megnevezés kapcsán sok rosszalló kommentet kapott. Írjon rövid meggyőző bejegyzést, melyben az elnevezés jogossága (találó mivolta) mellett érvel! 3-5 érv
2020. dec. 3. 16:59
1/2 anonim válasza:
"Budapest valóban nagyon sokrétű, igy rengeteg néven lehetne nevezni. Ez a "becenév" nagyon találó, mert..."
2/2 anonim válasza:
Sok magyar oda költözik, ott talál munkát, oda vágyik. Emellett sok a külföldi diák, sokan oda is telepednek, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!