Védőföldelés megléte és annak aktív bekötése. Valaki tud ebben segiteni? mert semmit nem tudnák irni róla.
Érdekes helyzet ez, elég sűrűn megjelenik egy kimondottan szakkérdés energiából, de úgy, mintha spanyol nyelvtanárok kapnák tévedésből, mert soha semmi támpont a válaszadáshoz nincs. Mert ha az ember olvashatná, hogy: a villanyszerelő OKJ-ra készülök és ez írásbeli vizsgakérdés volt, vagy hogy érintésvédelmi felülvizsgálói tanfolyamon mondták, hogy lesz ilyen kérdés, vagy a Kandón az erősáramosra járok, és ott lesz a zh anyaga, akkor tudná az ember, honnan induljon neki. De nem. Ez milyen élethelyzetből adódhat... elképzelésem sincs.
Abból ítélve, hogy nem értem az aktív bekötés kifejezést se, az is lehet, hogy ez csak nekem probléma persze, akkor elnézést, hogy foglalom a helyet.
Holnapra??? Hát, az ciki.
A témakör az a hibavédelem, régebbi szóval érintésvédelem:
A köznapi módszerek egy csoportja a megérinthető testek földelésén alapul. Itt ajánlom a #6 hozzászólást:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudom..
És annak figyelembevételével a #4-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!