Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Védőföldelés megléte és annak...

Védőföldelés megléte és annak aktív bekötése. Valaki tud ebben segiteni? mert semmit nem tudnák irni róla.

Figyelt kérdés

2020. nov. 12. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Érdekes helyzet ez, elég sűrűn megjelenik egy kimondottan szakkérdés energiából, de úgy, mintha spanyol nyelvtanárok kapnák tévedésből, mert soha semmi támpont a válaszadáshoz nincs. Mert ha az ember olvashatná, hogy: a villanyszerelő OKJ-ra készülök és ez írásbeli vizsgakérdés volt, vagy hogy érintésvédelmi felülvizsgálói tanfolyamon mondták, hogy lesz ilyen kérdés, vagy a Kandón az erősáramosra járok, és ott lesz a zh anyaga, akkor tudná az ember, honnan induljon neki. De nem. Ez milyen élethelyzetből adódhat... elképzelésem sincs.

Abból ítélve, hogy nem értem az aktív bekötés kifejezést se, az is lehet, hogy ez csak nekem probléma persze, akkor elnézést, hogy foglalom a helyet.

2020. nov. 12. 17:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én számitógép szerelést tanulok.Igen ez az eggyik vizsga tétel amit ki kellene dolgozni . Csak mivel nem vagyunk annyian az osztályba mint amennyi tétel van igy ki lett ma osztva ez nekem holnapra jegyre.. Ezért kértem volna segitséget . De a válaszod azért köszönöm.
2020. nov. 12. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Holnapra??? Hát, az ciki.

A témakör az a hibavédelem, régebbi szóval érintésvédelem:

[link]

A köznapi módszerek egy csoportja a megérinthető testek földelésén alapul. Itt ajánlom a #6 hozzászólást:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudom..

És annak figyelembevételével a #4-et.

2020. nov. 12. 19:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. nov. 13. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!