Petőfi Sándor: Apostol, valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Az a feladat, hogy írjuk le Szilveszter 3 nagy döntését, áldozatát. Elolvastam a költeményt, de csak azt találtam, meg amire a tanár azt mondta, hogy a népben való csalódása volt.
Tudnátok abban segíteni, hogy mi volt Szilveszter 3 nagy döntése, és milyen áldozatokkal járt?
2020. nov. 1. 11:28
1/2 anonim válasza:
Erre gondoltál?
1Erőszakot tesz magán és olyan dolgot ír, ami kiadható – erre nem hajlandó
2Elszegődik egy gazdag úrhoz dolgozni, mint ahogy az egyetem elvégzése után ajánlották neki – erre sem
3Egyelőre csendben marad, nem terjeszti forradalmi gondolatait, és megpróbál valamilyen munkát találni, hogy el tudja tartani a családját.
2/2 anonim válasza:
4. Gyereke temetésére költi a gyűrű árát, miközben a másik is éhezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!