Blabla bala kérdése:
Valaki írna nekem rövid esszét Istvánról?
Figyelt kérdés
Két darab kellene, az egyiknek István egyházszervezési tevékenységéről kell szólni, a másiknak az államszervezéséről. Kérlek valaki segítsen!2020. okt. 16. 16:20
2/5 A kérdező kommentje:
De nem teljesen tudom ,hogy mely intézkedései kapcsolódtak az egyházhoz, és melyek az államszervezéshez. És még nagyon kevés esszét írtam. Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene. Nem hosszú, rövid esszé kellene.
2020. okt. 16. 16:44
3/5 anonim válasza:
megírni nincs időm és őszintén szólva, sokkal jobban tanulsz, ha te magad írod meg. A könyvben ezek gondolom benne vannak. Azt tudod alapul használni. Nem vagyok történelem tanár, így lehet ezzel nem sokra mész, de ha te megírod, akkor felajánlom, hogy én átolvasom, hogy milyen lett. De ne mással írasd meg, mert az érettségin sem lesz ott senki, csak te, lehet az elején így nehezebb, de így lehet tanulni.
5/5 anonim válasza:
Beírod a netre hogy István egyházszervezési tevékenysége és István államalapítása és legalább 10 doksit fog kidobni amiből össze tudod ollózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!