Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hol van félt az NT-17142/M 9...

Hol van félt az NT-17142/M 9 edikes történelem munkafüzet megoldásai?

Figyelt kérdés
A tanárunk aj szokása egyszerre feladni több oldalt belőle és egyszerűen másra már nincs is időnk. Tudtok segíteni?

2020. okt. 11. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Keress rá Google-n a könyvre. Cím, szerző stb. Vagy úgy ahogy leírtad ide nekünk és nyilván írd utána hogy megoldások. Ha így már probaltad azért bízok benne és nem volt eredmény akkor próbálkozhatsz azzal is hogy ami kell feladat annak elkezded beírni a szövegét szinten a Googleba . Ha szerencséd van így megtalálod a megoldást rá akar a többi feladatra is akar csak erre. Nekem pl sok targynál bevált tavaly az online oktatasnál . Én egy feladatot nem csináltam meg addig ameddig meg nem bizonyosodtam arról hogy nincd fent a megoldás valahol😄Beírtam a címeket, részleteket a feladatokból és javarészt meg is lettek a megoldások, különösen matekból, angolból és németből vált be. Töriből nem próbáltam az mindig ment nekem.
2020. okt. 12. 18:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ahogy írtad már próbáltam, de azért köszi
2020. okt. 13. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!