Tudnátok segíteni a programozás háziban?
Sziasztok!
A programozás tanár házi feladatot adott viszont nem tudom megoldani,nem vagyok biztos magamban.Keresgettem a neten,semmi fontosat nem találtam és nem szeretnék hülyeséget írni.Valaki tudna segíteni? Középsuli/Információs Technológia szak/11. osztály/C nyelv
A HF szöveggel meg magyarázni és rövid program formájában leirni a következő fogalmakat( külön-külön ):
1. Alprogramok (mire szolgál, miért használjuk)
2. Könyvtár (szöveges magyarázat)
3. Struktúra ( micsoda a struktúra és miért használjuk)
4. Mutatók ( micsoda a mutató és minden amit tudsz róluk)
5. 4D MÁTRIX (micsoda a mátrix)
ui.:nagyon sokat segítenének a válaszok!
Szia!
Alprogram:
Könyvtár: Az adott nyelv képességeit bővíti. Azzal segíti a programozó munkáját, hogy készen tartalmaz bizonyos dolgokat, melyeket a programozónak nem kell megírnia. Elég telepíteni, importálni és használni.
Struktúra, más néven rekord: Összetartozó adatok egysége.
Adatstruktúra, más néven adatszerkezet
Mutató
Mátrix: A programozásban az egynél magasabb dimenziós tömbök közös neve. A dimenzió szó itt nem egyértelmű, mert utalhat a sorok, oszlopok, rétegek, satöbbi számára, vagy pedig arra, hogy milyen mély ciklussal lehet bejárni. Ez utóbbi értelemben egy 4D mátrixnak vannak tömbjei, rétegei, sorai és oszlopai:
A[i][j][k][l]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!