Tudnátok nekem egész pár mondatban kb 3 indokot mondani arra hogy miért lehetne felmenteni egy gyermeket gépírás alól? E/1-személyben?!
Kedves igazgató!
Szeretném kérni, hogy mentsen fel gépírás óra alól. A felmentésemet azért kérem, mert nem ismerem a betűket (természetesen tanulom, már a d-nél tartok), így nem tudom elsajátítani az órai feladatokat. Ezen kívül sajnos egy gyermekkori hintabalesetben elvesztettem a jobb kezem, egy kézzel pedig akkor sem menne a gépírás, ha ismerném a betűket.
Gondolom Ön is rájött már, hogy a fent leírtak nem fedik a valóságot, egyenesen hazugság mind. Azért nem szeretnék járni, mert feleslegesnek tartom, gyorsabban pötyögök az instan, mint bárki, ott még a helyesírás sem fontos. Elavult már, a Google-nek diktálhatom is, amit akarok. Úgy gondolom, hogy azt az időt, amit a gépírás elsajátítására kellene fordítani, sokkal hasznosabb is el lehet tölteni. Ez már a 21. század.
Köszönettel,
Kis Piroska
Tisztelt igazgató!
Szeretném felmenteni magam gépírás óráról mert szellemi képességem nem ad lehetőséget hogy odafigyeljek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!