Bemutatkozó levél írása? Sűrgős!
Figyelt kérdés
A leendő gimnáziumi osztályfőnököm megkért mindenkit, hogy a nyáron egy bemutatkozó levelet írjunk neki, de fogalmam sincs, hogy kezdjek hozzá. Légyszíves segítsetek!
Minden választ előre is hálásan köszönök!
2010. aug. 8. 08:14
1/5 anonim válasza:
Magyarán önéletrajzot kell írnod. Ki vagy, honnan jössz, mit értél el, mi a hobbid, mit szeretsz csinálni, milyen eredményeket értél el stb-stb. De önéletrajzot neked is kell tudni írni.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudok is! :D Köszi a választ!
2010. aug. 8. 08:29
3/5 anonim válasza:
Nagyobb álláskereső portálokon vannak feltölve önéletrajzminták. Nézd meg, és válassz egy szimpatikusat!
4/5 anonim válasza:
Gimi elsőbe nem vagyok benne biztos, hogy önéletrajzra van szükség.
Mivel még nem ismer téged, ezért Szerintem egy olyan rást vár, (amit talán fel is kell olvasnod?!) Amiben nem tételszerűen felsorolod hogy hova jártál ált.suliba, hol laksz, stb, hanem hogy milyen vagy. Miket szeretsz, miben vagy jó, hobbid, élményeid stb.
Lehet butaságot mondok, de én a helyedben írnék egy önéletrajzot, és egy olyat, amit előbb mondtam. Így tuti nem égsz be. :)
Sok sikert az új sulihoz! :)
18/L
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindkét válaszolónak! Igen, ilyen "önéletrajzot" gondoltam, és már megis írtam. :D Azért köszi!
2010. aug. 9. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!