Éjszakázás után egy teljes napot végig lehet húzni?
Éjszakában nyúlóan kell tanulnom ma este. Kb. éjfél után leszek kész. A gond az, hogy 5-kor már kelnem kell, viszont akkor félek, hogy nem ébredek fel az ébresztőre. Ha nagyon fárdt vagyok, megesik, hogy nem hallom meg, + ilyenkor mindig az van, hogy úgymond üdének is érzem magam és nem jön álom a szememre tanulás közben, míg 3-4 óra alvás után borzasztó fárdt szoktam lenni. Szeritetek hogy a jobb?
Ha holnap zh lesz, jobb lenne aludni amennyit tudok vagy inkább maradjak éberen?
Én inkább fentmaradtam, de nem biztos, hogy ez a jó megoldás.
Van akinek jobban bevált, hogy inkább alszik 2-3 órát.
Szerintem anélkül ne feküdj le aludni végleg indulás előtt; hogy mindenből tudnál valamit. De szerintem egy picike alvás beleférhet, és talán lehet, hogy kell is közbeiktatni.
Majd légyszi írd meg, mi volt, hogy végül mennyit aludtál, hogy milyennek érzed hogy sikerült; és ha megosztanád, akkoor az eredményt is légyszi, de ha nem, az sem baj.
Köszi a válaszokat :)
Végül "picikét" aludtam, de az alatt a 2 óra alatt többször ébr
az én szakomon elég gyakori az éjszakázás (építészmérnöki), én pl 3 órát tudok úgy aludni hogy ilyen nappingnek tűnik és az jó, ha több mint 3 órát alszom, mondjuk 4-5öt akkor van az, hogy fáradtabb vagyok, mint mikor lefeküdtem
ezért ha több napig leadást kell rajzolni akkor ilyen taktikai 3 órákat szoktunk közben aludni
3napig lehet ezt bírni aztán tizensokóra alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!