Milyen témát válasszak?

Figyelt kérdés
Nyárra azt a feladatot kaptuk házifeladatként, hogy valamiől készítsünk 10perces power pointos előadást. Adnátok pár jó ötletet?16/L
2010. aug. 7. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
ha voltál nyaralni, akkor arról csinálj.
2010. aug. 7. 17:28
 2/8 anonim ***** válasza:

csináld meg az osztálykirándulásaitokat bemutatónak,később legalább nem kell bajlódni vele szalagavatóra

de amúgy én az ókori világ 7 csodáját csináltam meg régen

2010. aug. 7. 17:33
 3/8 anonim válasza:
61%
Én a Jóbarátok sorozatról csináltam. Valami rohadtjolett.Nagyonjoháttérképeket lehet hozzá találni neten,be lehet mutatni az összes szereplöt,szinronszinészeikröl is van kép,minden, és a föcimdal még pörgöös is a bemutatóhoz. Meg az a betütipus is letölthető amit ott használnak. Én nagyon nagy sikert arattam vele.^^.
2010. aug. 7. 17:36
 4/8 McKúr válasza:
53%
Csinálj egy rövid prezentációt a kormány költségvetéséből, és ábrázolhatod grafikonon, hogy január 20. óta 4-szer változtatták meg a büdzsé elosztását. Ez egy roppant érdekes téma.
2010. aug. 7. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem valami könyvről, filmről, sorozatról vagy híres emberről csinálj. :)
2010. aug. 7. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Csinálj Schmitt Pálról, ahogy végignyalja a Fideszt......És a még mindíg 2 aranyérmét fitogtató szánalmas megnyilvánulásait közli. Garantáltan meg lesz a 10 perc. Áttűnéseket tegyél bele, színes betűket (ami jól látható).
2010. aug. 7. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon függ attól, mi érdekel Téged... pl a világ 7 csodája szerintem állati jó téma :)

Amúgy lehet egy ország kultúrájáról, gazdaságáról, ha érdekel a föci; vagy sportról; könyvről...

Ha nekünk lenne ilyen feladat, én az álmokról, álmodásról, pszichológiáról készítenék valamit, vagy egy veszélyeztetett állatról...

Esetleg csinálhatnál valamilyen felmérést, arról, ami érdekel. Ilyen közvélemény kutatás-szerűt, aztán azt értékelhetnéd ki diagramokkal, ábrákkal.... Pl.: kire milyen hatással van ez meg az a zene, vagy vers....

Most több nem jut eszembe... :) Sok sikert, és majd írd meg, hogy döntöttél

2010. aug. 16. 18:21
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat(:
2010. szept. 12. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!