Hogy kell jegyzőkönyvet írni?
2 gyakorlati, laboros tárgyból is ez a feladat. Az egyik fizika. Soha senki nem mondta, hogy írjunk jegyzőkönyvet. Egyszer, a legelső szemináriumon (ami amúgy nem is fizika volt), elmondták, hogy kézzel írtnak kell lennie és 200 oldalasnak. Na gondolom, ez nem az a jegyzőkönyv, amit nekünk kell készíteni. Azt sem tudom, milyen formában legyen. Kisméretű vagy nagyméretű füzet vagy mi?
Azt meg végképp nem tudjuk, hogy hogy írjuk bele a kísérletet.
Köszönöm előre is annak, aki válaszol, esetleg fotóval illusztrálná egy jegyzőkönyves bejegyzését.
Fogalmam sincs, én csak pszichológiai jegyzőkönyvet írtam.
De ott elég konkrétak voltak az elvárások, hogy milyen teszteket tartalmazzon, milyen reakciókra térjek ki, mi mentén értelmezzem a rögzített adatokat, stb
"Az miért számít?"
De most komolyan.. szerintem mást várnak el egy fizikustól, mint egy nem fizikustól.
Esetleg fizikatanár?
Tudnék segíteni, de így nem fog menni
Ha itt gyökérkedsz, senki sem fog a telibebszott szaros jegyzőkönyvedet megírni.
Egy jegyzőkönyv jellemzően (ahogy már leírták) arról szól, hogy leírod, bizonyos dolgok (kísérletek) hogy zajlottak és ebből mire lehet következtetni szakmailag, mindezt teljes szakmai szókinccsel, hivatkozva a kapcsolódó szakirodalomra. Teljesen mindegy, hogy emberrel vagy eszközzel végzed, ennyi a lényege. Hogy neked milyen kísérletek vannak és azokhoz milyen standardok és elvárások tartoznak, amik alapján lehetséges az értékelés, azt csak és kizárólag az oktatód tudja megmondani.
Ha ez neked magas, levelezz a tanárral, ne itt flegmázz azokkal, akik próbálnak segíteni egy ilyen hülyének. Jézusisten, mi a bánatos fszt keres egy ilyen ember ttk-n...
Azt kérdezted, hogy milyen szakos vagyok, írtam, hogy ODA-s, nem TTK-s.
A kísérlet, az megvan, én csak a formai követelményekkel nem voltam tisztában.
Délelőtt, a kérdés kiírása után megtaláltam ezt a linket a google-ban, köszi.
Bocsi, ha bunkó voltam, csak feszült vagyok, a csoportból senki sem tudja, hogy mihez kezdjünk. Nem tudom, lehet, ezt egy TTK-s szakon kisujjból kirázzák az elsőévesek legelső órán (?), de szerintem gyakorolni kellene, vagy leglaább megmutatni egy mintát, hogy hogy nézzen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!