Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogy kell jegyzőkönyvet írni?

Hogy kell jegyzőkönyvet írni?

Figyelt kérdés

2 gyakorlati, laboros tárgyból is ez a feladat. Az egyik fizika. Soha senki nem mondta, hogy írjunk jegyzőkönyvet. Egyszer, a legelső szemináriumon (ami amúgy nem is fizika volt), elmondták, hogy kézzel írtnak kell lennie és 200 oldalasnak. Na gondolom, ez nem az a jegyzőkönyv, amit nekünk kell készíteni. Azt sem tudom, milyen formában legyen. Kisméretű vagy nagyméretű füzet vagy mi?

Azt meg végképp nem tudjuk, hogy hogy írjuk bele a kísérletet.

Köszönöm előre is annak, aki válaszol, esetleg fotóval illusztrálná egy jegyzőkönyves bejegyzését.

2020. szept. 27. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Fogalmam sincs, én csak pszichológiai jegyzőkönyvet írtam.

De ott elég konkrétak voltak az elvárások, hogy milyen teszteket tartalmazzon, milyen reakciókra térjek ki, mi mentén értelmezzem a rögzített adatokat, stb

2020. szept. 27. 11:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát ha nincs fogalmad, akkor nem kellett volna válaszolnod :D Köszi.
2020. szept. 27. 11:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Milyen szakon vagy, kérdező?
2020. szept. 27. 15:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Az miért számít? Nem pszichológia, leírtam, hogy fizikából és laboratóriumi számolások tárgyból kell jegyzőkönyvet írni.
2020. szept. 27. 15:25
 5/10 anonim ***** válasza:

"Az miért számít?"

De most komolyan.. szerintem mást várnak el egy fizikustól, mint egy nem fizikustól.

Esetleg fizikatanár?

Tudnék segíteni, de így nem fog menni

2020. szept. 27. 15:38
 6/10 A kérdező kommentje:
ODA
2020. szept. 27. 17:32
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Ha itt gyökérkedsz, senki sem fog a telibebszott szaros jegyzőkönyvedet megírni.

Egy jegyzőkönyv jellemzően (ahogy már leírták) arról szól, hogy leírod, bizonyos dolgok (kísérletek) hogy zajlottak és ebből mire lehet következtetni szakmailag, mindezt teljes szakmai szókinccsel, hivatkozva a kapcsolódó szakirodalomra. Teljesen mindegy, hogy emberrel vagy eszközzel végzed, ennyi a lényege. Hogy neked milyen kísérletek vannak és azokhoz milyen standardok és elvárások tartoznak, amik alapján lehetséges az értékelés, azt csak és kizárólag az oktatód tudja megmondani.

Ha ez neked magas, levelezz a tanárral, ne itt flegmázz azokkal, akik próbálnak segíteni egy ilyen hülyének. Jézusisten, mi a bánatos fszt keres egy ilyen ember ttk-n...

2020. szept. 27. 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Google a barátod!

Mielőtt flegmázol kerress és lehet találsz is!

[link]

2020. szept. 27. 18:47
 9/10 A kérdező kommentje:

Azt kérdezted, hogy milyen szakos vagyok, írtam, hogy ODA-s, nem TTK-s.

A kísérlet, az megvan, én csak a formai követelményekkel nem voltam tisztában.

Délelőtt, a kérdés kiírása után megtaláltam ezt a linket a google-ban, köszi.

Bocsi, ha bunkó voltam, csak feszült vagyok, a csoportból senki sem tudja, hogy mihez kezdjünk. Nem tudom, lehet, ezt egy TTK-s szakon kisujjból kirázzák az elsőévesek legelső órán (?), de szerintem gyakorolni kellene, vagy leglaább megmutatni egy mintát, hogy hogy nézzen ki.

2020. szept. 27. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
200 oldalas? mi a franc? biztos vagy ebben?
2020. szept. 27. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!