Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki el tudná mondani hogy...

Valaki el tudná mondani hogy hogy kell csinálni?

Figyelt kérdés

Van hálózatokból 10. Osztály a számrendszerek. Valaki tudna segíteni hogy a Horner módszerben hogy kell számolni?

Ugye úgy van hogy van mondjuk 56C ès ezt le kell írni 2,4,8 ès kettő 10 es számrendszerbe Horner be ès itt csak annyit nem tudok hogy hogy kell a táblázatban számolni. Megmutatta a tanár de abból nem értettem mert magának mondta az interneten még nem találtam. Pedig már sokat kerestem de azért jöttem ide.

A másik meg az lenne amikor vannak azok az állítások hogy Igaz Vagy Hamis abból a könnyebb ment de a nehezebbet már nem tudtam. Ha valaki tudna segíteni meköszönnèm.

2020. szept. 17. 16:50
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem olvastam vissza szóval a helyesírási hibákért bocsi.
2020. szept. 17. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:

"helyesírási hibák" ? ? ? (Ha csak az lenne! )

A megértéshez egy kis segítség:

[link]

2020. szept. 17. 21:06
 3/3 A kérdező kommentje:
kössz már nem kell
2020. szept. 18. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!