Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Melyik a kedvenc történelmi...

Melyik a kedvenc történelmi korszakod? És miért?

Figyelt kérdés
Szoval én már kiválasztottam a középkort de sajnos nem találok semmien információt rola és 2 órán belül le kéne adni sajnos senki sincs akitol segitseget kerhetnek,ezért kerlek segítsetek.Egy A4 es oldalt kell írjak rola.

2020. szept. 11. 14:16
 1/7 anonim válasza:
Szűkítsd a témát, ez így nagyon tág. Tele van a net mindenféle információval.
2020. szept. 11. 14:37
 2/7 anonim válasza:

Nem kell ehhez segitseg. Ha a kozepkor a kedvenc tortenelmi korszakod akkor csak letudod irni, hogy miert?

Amúgy inkabb válaszd az oskort es rajzolj egy mamutot A4-es meretben :)

2020. szept. 11. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:

"kiválasztottam a középkort de sajnos nem találok semmien információt rola"

Ne mondd, hogy beírod a gugliba hogy középkor és nem ad ki semmit. Ennyire ostoba nem lehetsz.

2020. szept. 11. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc történelmi korszakom az újjászületés kora. Történetük ebben az időszakban fordult át a középkor sötétjéből az újkorba. Új napra virrad a tudomány, a művészetek. A korszak kiemelkedő alakja a Vincii fattyú, bizonyos Leonardo di ser Piero. Számos találmánya mára (ha más módon is) megvalósult, kiemelkedő a képzőművészetben betöltött szerepe is.

Egy bizonyos Jóhegy János német üzletember új alapokra helyezte a könyvnyomtatást számos újításával.

A román származású Hunyadi János olasz tudósokat hív Budára. A törökök maguktól jönnek, és repülő szőnyegeket árusítanak a Józsefvárosi piacon. Végül Hürrem férje, Szulejmán a fűbe harap szigetvárnál.

2020. szept. 11. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát egyikse de a görög istenetek szeretem
2020. szept. 12. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát egyikse de a görög istenetek szeretem

A mi görög istenünket? :-)

A magyar sem a kedvenced. :-(

2020. szept. 12. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem úgy értem uccsó😄

Szeretem a mgagyar Istenünket csak úgy töriből

Tudod Pallasz Athéné,Héra

Ezt a témakört szerettem

2020. szept. 12. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!