Melyik a kedvenc történelmi korszakod? És miért?
Nem kell ehhez segitseg. Ha a kozepkor a kedvenc tortenelmi korszakod akkor csak letudod irni, hogy miert?
Amúgy inkabb válaszd az oskort es rajzolj egy mamutot A4-es meretben :)
"kiválasztottam a középkort de sajnos nem találok semmien információt rola"
Ne mondd, hogy beírod a gugliba hogy középkor és nem ad ki semmit. Ennyire ostoba nem lehetsz.
Kedvenc történelmi korszakom az újjászületés kora. Történetük ebben az időszakban fordult át a középkor sötétjéből az újkorba. Új napra virrad a tudomány, a művészetek. A korszak kiemelkedő alakja a Vincii fattyú, bizonyos Leonardo di ser Piero. Számos találmánya mára (ha más módon is) megvalósult, kiemelkedő a képzőművészetben betöltött szerepe is.
Egy bizonyos Jóhegy János német üzletember új alapokra helyezte a könyvnyomtatást számos újításával.
A román származású Hunyadi János olasz tudósokat hív Budára. A törökök maguktól jönnek, és repülő szőnyegeket árusítanak a Józsefvárosi piacon. Végül Hürrem férje, Szulejmán a fűbe harap szigetvárnál.
Hát egyikse de a görög istenetek szeretem
A mi görög istenünket? :-)
A magyar sem a kedvenced. :-(
Nem úgy értem uccsó😄
Szeretem a mgagyar Istenünket csak úgy töriből
Tudod Pallasz Athéné,Héra
Ezt a témakört szerettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!