Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ennek így van értelme? Egy nő...

Ennek így van értelme? Egy nő mondta: A férjem azért menekült másik kapcsolatba, mert úgy érezte, nem felel meg.

Figyelt kérdés
2020. aug. 8. 13:59
1 2
 11/12 dr garami válasza:
63%
Bizony,bátran mondhatom ,hogy a férfiak "hűtlenségének" legtöbbször a feleség(társ) az oka a túlzott elvárásaival.Nem is kell azt hangoztatnia ,sok nő úgy tesz hogy célozgat,példálózik meg említ .pld.Drágám,képzeld az Icát a párja idén már másodszor viszi el Párizsba.Nem is értem,mit esznek annyira azon a városon.Vagy képzeld,az Ica ma is úgy jött be dolgozni mint egy kifacsart citrom,azt mondja,hogy a Balázs (a férje)annyira megvan bolondulva érte,hogy szinte a fél éjszakát át szexelte vele.Nem is tudom,vannak nők akiknek semmi sem elég,nekem a heti egyszeri is megfelel. És így tovább csóró pasas meg csak töpörödik töpörödik,addig amíg a sokat emlegetett ICA ágyában köt ki.
2020. aug. 15. 16:02
 12/12 gráner andrás válasza:
Ez hazugság úgy ahogy van! A hapi nem menekül azért mert úgy érzi, hogy nem felel meg. Azért nem menekül el egy másik kapcsolatba. A nő csak akkor tesz ilyen dolgot, ha van neki másik, és már aki van az nem felel meg neki. Amikor megismerkednek, kipróbálják egymást. Sem nőt, sem autót nem veszünk magunkhoz, ameddig ki nem próbáltuk. A nő is ugyan ilyen, kipróbálja a hapit, addig nem lép vele kapcsolatra. Az egy éjszakás kaland nem kapcsolat, de még az sem ha egy hétig együtt végzik a faj fentartási gyakorlatokat. TENGERPICI 2020.08.15.
2020. aug. 15. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!