Fizika beadandót kell irnom fénytanból. Két a4 es oldal. Ezzel nincs is gond de Kézzel kell írni. És az írásom borzalmas borzalmas kézírásom van. A multban ebből már eggyest emiatt. Furcsa sőt szemtelen hihetetlen kérdés ez de valaki leírná nekem?
Figyelt kérdés
Tudom tudom aki nekem ugrana ne is irjon. De tényleg ezen áll vagy bukik és én nem tudm sehogyse szépen írni 2x visszaküldte hogy írjam szebben. Már nem tudom mit csináljak ezért jöttem ide. Valószinüleg úgy ki fognak oltani hogy az na de egy próbát megér. HA esetleg megcsinálnád nem kötelezleg nem követelem könyörögve kérem csak küld privátba az email edet.2020. jún. 10. 22:22
11/14 anonim válasza:
Amúgy elküldte nekem privátban, tényleg létezik. Úgy másolta ki a wikipediát.
12/14 1112 válasza:
De hát az úgy pedig nem jó. Egy házidolgozat maximum 20 %-ban egyezhet, tehát maximum 20 %-ban lehet teljes idézet. Legalább átfogalmazta volna... Egyetemen legalábbis max 20% a megengedett; de gondolom azt általános/középiskolában se lehet, hogy átmásolunk egy az egybe egy konkrét weboldalt. Sőt , nálunk volt is olyan középiskolában anno, hogy összehasonlító elemzést/fogalmazást kellett írni a Himnuszból, és akkor volt, aki egy az egybe kiírt egy már meglévő, kész fogalmazást az internetről; és akkor azok (merthogy többen is voltak), akik ezt csinálták, ugyanúgy egyest kaptak, mint azok, akik nem csináltak egyáltalán semmit. Mert a tanár azt mondta, hogy ő nem szeretné idegenek fogalmazásait értékelgetni. Tök simán meg lehetett volna csinálni, előtte való hétre meg táblázatot kellett ehhez csinálni; és utána kövire már csak a táblázatból kiírni az adatokat fogalmazás-szerűen. De nemtom, én azért talán legalább egy kettest adtam volna azoknak, akik legalább már írtak valamit; mégha kimásolták is. Volt benne olyan szó is, a tanár azt mondta, amit nem hinné, hogy ismerünk. Én egyébként arra hármast kaptam, írtam belőle asszem 2 oldalt négy óra alatt; aztán abbahagytam, mert "nem fogok erre még többet beáldozni az időmből." és akkor lezártam, hogy "de ezt a pontot már nem részletezem tovább." És akkor ez volt a lezárása; és akkor a tanár meg tök aranyos volt, szegény odaírta pirossal, hogy "Miért?" vagy "Miért nem?" Már nem tudom, melyiket írta, de mindegy; már írtam belőle egy csomót, úgyhogy én arra nem voltam hajlandó még több időt elhasználni az életemből. Szóval én legalább a felét megcsináltam. :) Aztán annyi idő kellett volna még, én meg már besokalltam, mentem volna ki az udvarra azokról a dolgokról elmélkedni, amikről én akartam; már 4 órát ott ültem fölötte; gondoltam, "na jó, ez most már legyen elég." és akkor félbehagytam.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem wiki másolat volt
2020. jún. 11. 17:41
14/14 anonim válasza:
Szerezz végre papírt róla, hogy diszgráfiás vagy, akkor majd elfogadják nyomtatva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!