Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tudok olyanról, hogy aki a...

Tudok olyanról, hogy aki a netről másolt, jobb jegyet kapott, mint aki elolvasta a kötelező olvasmányt?

Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 08:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sosem olvastam el a kötelezőket, mégis mindig 5-öst kaptam, sőt az olvasónaprókra megy csillagos ötöst, pedig akkor még nem volt ennyire népszerű a net, kötelezőek röviden volt
2020. jún. 7. 09:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Gimiben is volt ilyen, emlékszem a Bánk Bánt kellett elolvasni és a tesztben kaptunk 5 kérdést, 3 helyes válasz alatt egyes, 4 helyes válaszra nem kaptál semmit, 5 helyes válaszra kaptál egy ötöst. Én elolvastam és nem kaptam semmilyen jegyet, de sokan egyest kaptak hiába olvasták el és volt aki megkapta az ötöst úgy, hogy bele sem nézett. Egyetemen is volt ilyen, de ott kb. mindenki egyest kapott a dolgozatra, hiába olvastuk el, mert olyanokat kérdezett a tanár, hogy kb. esélytelen volt.
2020. jún. 7. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!