Mi történt az Aral-tóval? Tudnátok segíteni légyszi?
Betápláltam a kérdésedet ebbe a különleges, google tipusú keresőoldalba. Nagyon hasznos, kérd meg a szüleidet, hogy vezessék be hozzátok is. Addigis, amíg nálatok még nem működik ide másoltam a keresés úgynevezett internetes linkjét! Sok sikert a házifeladathoz!
#1: :-D :-D
Tényleg nem értem ezeket a mai diákokat! Elvileg Y meg Z-generáció, akik azt hirdetik magukról, hogy netszakértők. És egy rohadtegyszerű google keresést se bírnak elindítani...?????
#1 vagyok... meggyőződésem, hogy a kérdezőnek pl eszébe sem jutott az, hogy a google-be írja be a kérdését, hiszen akkor rögtön felhozza a wikipedia-t, ami tömören leírja a helyzetet.
Inkább arra gyanakszom, hogy rengetegen olyan kiba ostobák, hogy azt hiszik, hogy egy egyszerű kérdésre ("mi történt az aral tóval") létezik egymondatos válasz.
#3: Igen, találkoztam nem egy ilyen esettel!
Elküldöm neki a konkrét linket (kb. első google találat), ahol kb. egy a/4 oldalas leírásban MINDEN infó benne van. Erre visszaír toporzékolva, hogy a kérdésre válaszoljak, ne irományokat küldjek.
Elképesztő!
A funkcionális analfabétizmus ..... Egy oldalból nem képes kihámozni a három mondatnyi lényeget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!