Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki letudná nekem írni a...

Valaki letudná nekem írni a Szent Johanna gimi című regénynek az egész tartalmát?

Figyelt kérdés
Ha tudtok Leiner Lauráról információkat még ezzel a regénnyel kapcsolatban azt is leírhatjátok. Kérlek ne marhaságokat írjatok (pl. nem tudom). Előre is nagyon köszönöm!
2020. jún. 3. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen egész tartalmát? Ha rákeresel a könyvekre ott meg fogod taka
2020. jún. 3. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
*meg fogod találni a tartalmat is.
2020. jún. 3. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

(Spoiler!)

Egy romantikus lelkű, a valóságtól kissé elrugaszkodott Reni beleszeret az iskola leghelyesebb és legmenőbb srácába, Cortezbe. Azt hiszi, nem kaphatja meg, de 2,5 év (5 könyv!!) után természetesen mégis. Közben egy másik srácot elutasít, és később rájön, miatta mekkora burokban élt (bár ezen lehet vitatkozni szerintem). A végén leérettségiznek és Párizsba költöznek Cortezzel.

Ennél többet nem tudok írni, mert komolyan ennyi az egész, a többi az ilyen-olyan gimis esemény, de komolyabb hatással egyik sincs a főszereplőre. Írhatnám, hogy összevesznek a legjobb barátnőjével (mert ez alap az ilyen regényekben), de hamarosan ki is békülnek teljesen, a végére kb nincs is nyoma az egésznek. A regénynek tkp a humora, és a fiatal olvasó számára akár ismerős hétköznapi események az erőssége, amin el lehet szórakozni. Ezt mind leírni viszont meglehetősen hosszú lenne.

2020. jún. 4. 08:58
 4/4 A kérdező kommentje:

1. Kommentelő! Felkerestem egy pár ilyen oldalt ahol ennek a műnek a tartalmát írják le, de nem találtam semelyiket olyannak, amilyet én kerestem.

2. Kommentelő! Nagyon szépen köszönöm válaszodat! :D

2020. jún. 4. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!