Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Leiner Laura: Késtél cimu...

Leiner Laura: Késtél cimu olvasmány Megírjatok nekem a valaszt?

Figyelt kérdés

1. Mikor játszódik a tortenet (szazad, evek)

2.Legjobb részlet bemutatasa

3.Bexi jellemzese ( kivul, belul, miért szereted?)

4. 2 db.konfliktus a muben( legalabb 4 mondattal elmesélni, hogy kezdodott, kik kozott volt, hogy vegzodott, miert?)

5.Fontos targyak a muben (legalabb 4 mondatban jellemezni es meselni a jelentosegerol,miert fontos, kie, hogy nez ki?)

Nagyon koszi a valaszokat.

Megy a zold :)

#könyv #Leiner Laura #Olvasmányos dolgozat
2020. jún. 1. 20:42
 1/3 anonim válasza:

Szia!

1) Laura 2014-2017-ig adta ki a Bexi könyveket,tehát 21. század.

2) Az én egyik kedvenc részem egyértelműen Márk és Bexi duettje. A felkészülést viccesen ugyanakkor kicsit megterhelően írja le. Körte amiben csak tud,segít a 'gyereknek' és persze ne tekintsünk el az egomán,jól kinéző Nagy Márktól sem.

3) Bexi ,ha jól tudom akkor volt 16-17 éves,azt hiszem és soha nem volt az a csacsogó plázacica. Stílusát én lezsernek nevezném,barna hajú,szerintem formás alakja is lehet,bár ez csak az én véleményem. Humorérzéke is van,jó barát,de lusta is,hiszen nem akarja a magántanárának leadni az anyagokat,de szakmáját tekintve szorgalmas,állandóan dalokat ír.

4) a. Bexi nem akart Götye-t énekelni ,ez miatt kicsit nyafizott. Márk és közte volt,Márk azt akarta,Bexi nem.

b. Illetve a stylisttal is összevitázott a piros estélyi ruha miatt,amit nem akart felhúzni,mert szerinte sok volt.

5) Bexi és Márk közös fellépő karkötője. Márkén egy B,Bexién egy M betű volt,hogy a közönség meglássa. Később Bekinek ez fontos lesz. Illetve Bexi gitárja,mert imádja azt és ha nem tud aludni akkor azon játszik.

Remélem segítettem.

2020. jún. 2. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez olvasónaplóhoz kell? Mert akkor jobban pártolnám elolvasni saját személyes élményekhez. A mai ifjúsági könyveket nagyon sok fiatal szereti, sokan kötelező olvasmány nélkül is megszerzik maguknak.

Egyébként a kiadás hosszától eltekintve a történetben legfeljebb csak néhány hónap telik el.

2020. jún. 26. 22:21
 3/3 anonim ***** válasza:
A #2-nek válasz. Egészen pontosan körülbelül 11 vagy 10 hónap
2020. aug. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!