Leiner Laura: Késtél cimu olvasmány Megírjatok nekem a valaszt?
1. Mikor játszódik a tortenet (szazad, evek)
2.Legjobb részlet bemutatasa
3.Bexi jellemzese ( kivul, belul, miért szereted?)
4. 2 db.konfliktus a muben( legalabb 4 mondattal elmesélni, hogy kezdodott, kik kozott volt, hogy vegzodott, miert?)
5.Fontos targyak a muben (legalabb 4 mondatban jellemezni es meselni a jelentosegerol,miert fontos, kie, hogy nez ki?)
Nagyon koszi a valaszokat.
Megy a zold :)
Szia!
1) Laura 2014-2017-ig adta ki a Bexi könyveket,tehát 21. század.
2) Az én egyik kedvenc részem egyértelműen Márk és Bexi duettje. A felkészülést viccesen ugyanakkor kicsit megterhelően írja le. Körte amiben csak tud,segít a 'gyereknek' és persze ne tekintsünk el az egomán,jól kinéző Nagy Márktól sem.
3) Bexi ,ha jól tudom akkor volt 16-17 éves,azt hiszem és soha nem volt az a csacsogó plázacica. Stílusát én lezsernek nevezném,barna hajú,szerintem formás alakja is lehet,bár ez csak az én véleményem. Humorérzéke is van,jó barát,de lusta is,hiszen nem akarja a magántanárának leadni az anyagokat,de szakmáját tekintve szorgalmas,állandóan dalokat ír.
4) a. Bexi nem akart Götye-t énekelni ,ez miatt kicsit nyafizott. Márk és közte volt,Márk azt akarta,Bexi nem.
b. Illetve a stylisttal is összevitázott a piros estélyi ruha miatt,amit nem akart felhúzni,mert szerinte sok volt.
5) Bexi és Márk közös fellépő karkötője. Márkén egy B,Bexién egy M betű volt,hogy a közönség meglássa. Később Bekinek ez fontos lesz. Illetve Bexi gitárja,mert imádja azt és ha nem tud aludni akkor azon játszik.
Remélem segítettem.
Ez olvasónaplóhoz kell? Mert akkor jobban pártolnám elolvasni saját személyes élményekhez. A mai ifjúsági könyveket nagyon sok fiatal szereti, sokan kötelező olvasmány nélkül is megszerzik maguknak.
Egyébként a kiadás hosszától eltekintve a történetben legfeljebb csak néhány hónap telik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!