Szerintetek mi történne ha 15-20 gyerek hosszabb időre egy szigetre kerülne felnőttek és mások nélkül?
Szia!
Wow, tök izgi feladatot kaptatok 😍
Hát ha esetleg olvastál olyan könyveket, mint pld a 2 évi vakáció, abból is tudsz ötleteket meríteni ...
Tehát abban az van h pld lesznek vezetők (akik a csapat élére állnak, erős, okos emberek és mindenki teljesíti amit egy
egy vezető kér tőle) v hát ugye megpróbálnának maguknak kialakítani ott a szigeten egy helyet, ahol lakhatnak és védve vannak ...kiemelkednének a gyorsabb gyerekek(pld halat fogni) az ügyesebbek(pld kosarat fonni ) az okosabbak is, a kitartóak...szval egy időután sztm mindenkinek meglenne a maga "szerepe"
Nem tudom, h te is ilyesmikre gondoltál-e, de remélem tudtam segíteni :-) :-) :-)
Egy ilyen helyzetból valóban nem sok jó sülne ki.
Harmadik, igen ilyesmire gondoltam, erre a vezetős-pozíciós dologra gondoltam én is először, te egy kicsit ki is bővítetted a gondolatot.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!