Wolf Titi kérdése:
Hogyan írjak Carlo Crivelli-ről?
Figyelt kérdés
Házi dolgozatot kéne írnom (ppt formában) de nem akarok teljesen wikipédiáról másolni. Ha valaki esetleg írt már róla régebben, azt szívesen hallgatom. Előre is köszönöm.2020. máj. 10. 10:57
1/5 anonim válasza:
Magyarul még ahhoz is lusta vagy, hogy a Wikipédián tájékozódj. Hagyd a fenébe, egy egyes még nem a világ.
2/5 A kérdező kommentje:
Átolvastam teljesen a wikipédiát és a papír alapú anyagot onnan gyűjtöttem (tehát 2 A/4es oldalt másoltam be) De hogy ne ugyanaz legyen a ppt-ben, ezért kértem segítséget.
2020. máj. 10. 11:02
3/5 anonim válasza:
Egyrészt a bemutatód sokkal rövidebb lesz, mint 2 A4-es oldal, tehát nem egy az egyben olyan lesz, mint a Wikipédia. De ha ez mégis zavar, semmi sem gátol abban, hogy más oldalakról is szerezz információt. És ami talán a legfontosabb, a képek.
4/5 A kérdező kommentje:
Elég sok oldalt átnéztem, de egy oldalon kívül nagyon semmi kézzel fogható, onnan is kiszedtem, ami használható, de a képek hasznos tanács, köszönöm :)
2020. máj. 10. 11:39
5/5 anonim válasza:
Nézd meg az angol wikipédiát és böngészd át a forrásokat hátha van valami hasznos benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!