Az Egri csillagokban hogy hívták Gergely és Vicuska gyerekét?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 10:23
1/6 anonim válasza:
Really? Olvasd el komám! Benne van a regényben! Gondolom nem hülyeségből kérdezte a tanárod, hanem azért, mert feltételezi, hogy nem olyan léhűtő vagy, aki egész nap fortnite-ozik, meg pubg-zik, hanem olvas!
Nekiállsz, elolvasod!
2/6 anonim válasza:
1-es! Jó bunkó vagy szegény gyerekkel. Lehet, hogy olvasási nehézségei vannak, vagy figyelemhiányos azért kérdez ilyen egyszerű kérdésre is választ.
Bálintnak hívták. Bornemissza Bálint volt.
4/6 anonim válasza:
Péter. Bornemissza Péter (Petike volt, elvitték a törökök, aztán elcserélték egy török gyerekre)
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves első! Én már tavaly nyáron előre elolvastam, csak most vettük és kiment a fejemből, de jogos amit irtál mert tényleg el kell olvasni,jó könyv:) Köszönöm a válaszokat!
2020. ápr. 27. 13:41
6/6 anonim válasza:
most olvastam, nemrég, nagyon tetszett. Gergő és Vicuska gyerekét Bornemissza Jánosnak hívják. ("Jancskám!")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!