Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Írnátok nekem erdei állatokból...

Írnátok nekem erdei állatokból táplálékláncot?

Figyelt kérdés
Kérlek írjatok annyi féle erdei táplálékláncot amennyit csak tudtok. Én egyszerűen képtelen vagyok erdei állatokból táplálékláncokat alkotni. Előre is köszönöm!

2020. ápr. 22. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Tölgy fa levele, éti csiga, sündisznó, róka
2020. ápr. 22. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Vagy inkább lusta? Konkrétan beírod a gugliba "erdei tápláléklánc" és jön pár száz találat. De amúgy hogyan nem jut eszedbe semmi erről??

De írok pár példát...

Lágyszárú növény pl. erdei szamóca - éti csiga - sün - uhu - lebontók

Lágyszárú növény - éri csiga - erdei egér - róka - lebontók

Tölgy - gyapjaslepke - fakopáncs - l.

Erdei gomba - vaddisznó - kullancs

Bükkmakk - vörös mókus - héja / nyuszt

2020. ápr. 22. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Éti csiga, sündisznó, európai borz, róka, vaddisznó, ember
2020. ápr. 22. 22:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Ment a zöld kéz.

Amúgy én oldalakat kerestem, ahol találok erdei táplálékláncokat, a "képek"-be bele sem mentem, és csak most látom, hogy ott adja be ezeket. Szóval most már tudom, de én oldalakon kerestem és nem találtam ilyen oldalt ahol ezt leírná.

De köszi mindenkinek mégegyszer!

2020. ápr. 23. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!