Army24 kérdése:
Tudnátok segíteni fogalmazást írni? Többi lent😬😬
Figyelt kérdés
Arról kellene írnom, hogy, hogy telt a húsvét.
Ezzel csak az a gond hogy nem igazán történt semmi.
Nem tudom mit írjak, és örülnék ha valaki tudna ebben segíteni. Tudom hogy magamtól kellene, de tényleg nem tudom, nincs ötletem.
Előre is köszönöm. ❤️☺️
##húsvét ##fogalmazás
2020. ápr. 18. 18:06
1/5 anonim válasza:
Hazudj. :D Egy fogalmazásnak nem az a lényege, hogy igaz legyen.
2/5 anonim válasza:
És fejezd be úgy a történetet, hogy aztán felébredtél és szembesültél a koronával.
3/5 anonim válasza:
Hát találj ki pár dolgot. Mivel ugye most korlátozottak a lehetőségek, ezért mondjuk írj olyat, hogy filmet néztél a családdal, társas, esetleg sütöttetek, vagy ilyesmi. Meg esetleg azt is lehet, hogy kimentetek biciklizni a családdal. Nem tudom mi a terjedelem, de ezeket mind fejtsd ki bővebben és akkor jó lesz.
4/5 anonim válasza:
Megírhatod azt is, hogy mit szerettél volna csinálni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget❤️
Megírtam. Nem lett a legjobb, de próbálkoztam. 😊
2020. ápr. 19. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!