Rosszul döntöttem. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Szóval... jelentkeztem ugye februárban pénzügyre és gazdálkodás és menedzsment szakra (valamint az alacsonyabb ponthatár miatt gazd.infora is). Viszont régi vágyam volt az építészmérnöki de az emelt matek miatt lemondtam róla...amit most kezdek megbánni, mert kezdem azt érezni hogy a gazd.men. Nem nagyon ér semmit. Valamint imádom a matekot, de a legjobban ezeket a hasábokat, térbeli dolgokat, háromszögeket ezek mindig mennek is, ami kicsit megint az építészet fele tol. Sok lehetőségem nincs. Kihagyok egy évet vagy sem. De most teljesen nincs kedvem se a pénzügyhöz sem a gazd.menhez.. februárban meg teljesen mást gondoltam. Annyira sajnálom....2020. ápr. 7. 11:21
1/1 anonim válasza:
Ha nem akarod, ne csináld! Most kihagyni egy évet SOKKAL jobb, mint évek múlva otthagyni az egyetemet vagy elvégezni egy szakot, amivel nem fogsz mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!