Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hány fő része ven a Nagy -...

H1a2n3n4a5 kérdése:

Hány fő része ven a Nagy - Vízválasztó Hegységnek (Ausztrália)?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést kaptam földrajzból. Nincs bent a könyvemben és az interneten sem találtam semmit. A kérdést magát sem értem... (°_°)

2020. márc. 31. 11:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Van*
2020. márc. 31. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ránézel egy hegységre, annak általában részei vannak, völgyekkel elválasztva.

Ezeket kell megkeresned. A térképen sokszor külön jelölik a nevüket is.

2020. márc. 31. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem érted a kérdést, mert a te korosztályod annyira ostoba, hogy még utánanézni sem tud adott dolognak, pedig minden lehetősége adott, csak internet kell hozzá. Sajnos nem tanítanak meg titeket gondolkodni, gépek lesztek, agyatlan gépek.
2020. ápr. 17. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
The Great Dividing Range is the highest part of Australia. It is a series of hills, mountains and plateaux. These ranges include the New England Plateau, the Australian Alps, the Snowy Mountains , the Blue Mountains and the Grampian Mountains.
2020. ápr. 17. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Már olyan mérések is vannak, hogy a mostani nemzedéknek konkrétan csökken az IQ-ja az előzőkhöz képest.

https://www.youtube.com/watch?v=BBvIweCIgwk

2020. ápr. 18. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!