Ezeknek mi a pontos fogalma, valamint mely növényekre jellemző?
Figyelt kérdés
1.eukarióta
2.autotrof
3.fototrof
4.fotoszintézis
5.telepes szerveződés
#növény #jellemző #biológia #fogalom #osztály #fotoszintézis #eukarióta #autotróf #fototrof #telepes szerveződés
2020. márc. 29. 21:31
1/9 anonim válasza:
Google-lel mindre részletes leírást találhatsz mádodpercek alatt.
2/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de, mivel nem találtam mindenre választ, ezért gondoltam itt kérek segítséget.
2020. márc. 29. 21:40
3/9 anonim válasza:
Eukarióta: egy-vagy több sejtű élőlények az eukarióták.
Autotrof : Fotoszintézisre képes élőlények az autotrof élőlények.
Fotoszintézis: során az élőlény vízből és szen-dioxidbol nagy mennyiségű szerves anyagot (pl. :cukrot) és oxigént állít elő
Remélem tudtam segíteni!
4/9 A kérdező kommentje:
Igen! Köszönöm szépen!
2020. márc. 29. 21:44
5/9 anonim válasza:
Ne mondd már, hogy nem találtál választ arra, mi az az eukarióta! Az oldal azért van, hogy kérdezz, ha valamire magadtól nem találod a választ, nem arra, hogy mással írasd meg a hàzit, mert még egy pár másodperces google keresgélésre is lusta vagy...
6/9 A kérdező kommentje:
Arra pont találtam választ, de ha nem akarsz segíteni, akkor ne vedd a fáradtságot, hogy ezt feleslegesen leírd, mert ezzel senki se halad előre.
2020. márc. 29. 22:23
7/9 anonim válasza:
Akkor amire találtál már választ, azt leírod ide.
Azért is, hogy lássuk, nem vagy lusta.
Egyébként az eukarióta az a sejtmaggal rendelkező sejt.
8/9 A kérdező kommentje:
Már csak a fototrof fogalma hiányzik és hogy az öt fogalom mely növényekre jellemző.
2020. márc. 29. 22:26
9/9 anonim válasza:
Fordítsd le a szót magyarra (gugli).
Ugyanitt beírod ezeket a szavakat, és kapsz példákat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!