Szerinted mit jelent a következő mondat?
Figyelt kérdés
Szerinted mit jelent a következő mondat: „Szombaton csak akkor túlórázik az ember, ha közben a nadrágját is levetheti.2020. márc. 26. 10:34
1/4 anonim válasza:
Halvány lila gőzöm sincs, kicsit troll gyanús a kérdés.
Ha tippelnem kellene, akkor arra tippelnék, hogy a hálószobáról van szó, ott kell általában szombatonként teljesíteni polgári körökben, így talán azt jelentheti, hogy ott túlmunkát is vállal szombatonként.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem trollkodásként szántam, az Ördögcsapás című könyvben van benne ez a mondat, és nem értettem hogy mit jelent, ezért itt kérdezem, egyébként nem értem hogy mit szeretnél írni, ki tudnád fejteni pontosabban?
2020. márc. 26. 10:46
3/4 anonim válasza:
Utána néztem ennek a könyvnek ( abszolút nem ismertem ) Napjainkban játszódó thriller, a krimi, a road movie és a fantasy műfaj ötvözete Ismerni kellene a szövegkörnyezetet ! Nem azt mondom, hogy biztos rossz amit az első hozzászóló mond ! Még gondolkodom !
4/4 anonim válasza:
én azért túlórázok szombaton, mert azt duplán fizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!