Mi a "sorstalanság" tanulsága?
A népirtás rossz I guess.
Én nem bírtam végig nézni a filmet annyira unalmas és semmitmondó volt. A könyv gondolom jobb, fene tudja.
Bevallom én képtelen voltam elolvasni a könyvet, mert borzlamasan unalmas, vontatott volt. Soha nem történt még velem olyan, hogy bealszok olvasás közben, de 6 oldal után elaludtam. Megnéztem a filmet is. Jobban mondva olyan 10 percet, mert az is pocsék volt.
Sortalanság tanulnsága számomra az, hogy érthetetlen, pocsék könyv..nem adja vissza amit elvárnak tőle
Csak a filmet láttam.
Tanúlság?
Ennek nincs tanúlsága. Ez egy napló, ami napok random történéseiben halad előre, és a központi karakterrel csak úgy történnek a dolgok (akinek amúgy az égvilágon semmi személyiséget nem írtak azon túl hogy zsidó kisgyerek).
Senkinek nincsen befolyása a történésekre, és mindenkinek teljességgel mindegy hogy kicsoda, micsoda, mert nem fog változtatni a sorsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!