Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Még mivel bővíthetném ezt a...

Még mivel bővíthetném ezt a Power Point bemutatót?

Figyelt kérdés

[link]

12.-es vagyok, földrajzot heti 1 órában tanulok. Nem érettségizek belőle vagy ilyenek.

Az utolsó jegyünket arra kapjuk, hogy csinálunk egy ppt-t, amit majd órán be mutatunk.

Szerintetek ennyi elég, vagy írjak még bele valamit? S ha igen akkor miről írjak?

2020. febr. 29. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó eddig is, esetleg még híres emberekről írhatnál, akik ott születtek vagy tevékenykednek. De egyébként nagyon jó, érdekes 🙂
2020. febr. 29. 12:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet :)
2020. febr. 29. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Jó lett ez. Szerintem a híres embereket nem kell belevenni maximum, ha olyanok születtek vagy tevékenykedtek ott, akik a földrajzban értek el áttöréseket.
2020. febr. 29. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, arra gondoltam, köszi a kiegészítést

(1.)

2020. febr. 29. 20:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó lett :)

Pár kiegészítés:

- a látnivalók között megemlíteném az óvárost (Lipscani), már amennyire óvárosnak lehet nevezni

- az Athenaeum-ot még sosem láttam Zenepalotának fordítani, bár lehet, hogy egyesek így használják

- a templomoknál hozzá lehetne adni a most épülő monstrumot (Nép megváltása)

- a Parcul Regele Mihai-t lehetne fordítani Mihály király parknak (bár amúgy mindenki Herãstrãu parkként ismeri)

- Híres emberek, mint mások is írták

- Esetleg lehetne egy oldalt szentelni a bukaresti magyar közösségnek (Barátok temploma, református templomok és temető, híres magyarok)

üdv, egy bukaresti

2020. márc. 1. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!