A kőszívű ember fiai Sűrgösen kéne a válasz erre a feladatra Keress további példákat a regényből az anyai szeretetrea fiúi odaadásra a testvéri ragaszkodásra a szerelmi szenvedésre a baráti önfeládozásra az engesztelhetetlen gyűlöletre?
Nagyon kellene mert holnapra kéne tudni és én régebben olvastam csak a könyvet
Teljesen kiment a fejemből
Egyébként meg pont pénteken adták fek szóvaal;)
egy nap ki hagyásért nem kell egyből büntetni
Kérdező, te valahol el vagy tévedve.
Itt a válaszolók a saját szabad idejükben, ingyen dolgoznak neked.
A minimum az, hogy mindenkivel udvarias vagy - és nem úgy kezeled a dolgokat, mintha valakinek itt kötelessége lenne.
A másik probléma az, hogy 20 év múlva neked kellene majd azon dolgozni, hogy mi életben maradjunk.
Na, akkor mi lesz?
Meghalunk majd?
Mert dolgozni ilyen személettel te nem fogsz, az aztán hétszentség.
Én kérek elnézést hogy még nem vagyok 20 éves és ilyen gyerek fejjel gondolkozok .
Meg hát ha majd annyi is leszek biztos nem fogok így hozzá állni a dolgokhoz
Azt most kéne elkezdeni, illetve már régebben kellett volna.
20 évesen már megvan a kiépült személyiséged, az már nem változik.
Amilyen addig voltál, olyan leszel utána is.
Ha most azt várod, hogy más dolgozzon helyetted, akkor 20 év múlva is ezt fogod várni.
Pár tipp a gyors munkára:
szerezd meg a könyvet elektronikus formában, és keress rá néhány kulcsszóra, amit írtál.
Vagy nézd át gondosan a tartalomjegyzéket, hogy vajh' melyik fejezet szólhat ezekről, és csak azokat fusd át.
Nem elolvasni kell, csak átfutni, az sokkal gyorsabb.
És remélhetőleg egy életre megtanultad, hogy feladatot nem halasztunk az utolsó percre!
Hát rendbe
azért köszi
szebbé varázsoltad az estém(:
Most még van lehetőséged tanulni az ilyen példákból.
Majd ha a munkádat nem végzed el (esetleg), és ezért kirúgnak, az sokkal rosszabb.
Vagy nem csinálsz meg egy adóbevallást, és ezért kapsz 250eFt büntetést.
És piszok nehéz lesz majd 𝐚𝐤𝐤𝐨𝐫 megtanulni - az egész napi munka és a család mellett - hogy hogyan kell jól dolgozni.
Ezért kellene ezt most megtanulnod és begyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!