Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » A légy jó mindhalálig hoz...

A légy jó mindhalálig hoz kéne nekem három kérdésre válaszolni:Érzelmi rész amely, a szónok egyéni érzelmeit mutatja be:Ki beszél? Miről Beszél? Kihez beszél?

Figyelt kérdés

2020. jan. 4. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük, hogy megosztottad velünk a házi feladatodat. Jó munkát, sok sikert kívánunk hozzá!
2020. jan. 4. 23:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia !

Szerintem több regényrészletre is vonatkozhat, nem tudom, a kérdező tanár melyikre gondol ?

Véleményem szerint ennél konkrétabban kellett volna utalni rá, mint ahogy itt olvassuk.

Én gondolok pl. a tanári bíróság elnökének a beszédére, aki Nyilas Misit kérdezi, a gimnázium igazgatójához és a többi tanárhoz is intézi a szónoklatát, és Misi úgynevezett bűneiről beszél, az általa elkövetett vétségeit sorolja, vádakkal illeti őt.

De lehet gondolni Nyilas Misi szónoklatára is, amelyet szintén ebben a környezetben hallunk, próbálja megvédeni magát, a neki tulajdonított igaztalan vádakat próbálja elhárítani, magyarázni.

Reskontóval kapcsolatos ügy

Bella eltűnésével kapcsolatos vád

Szerelmes levél kézbesítésével kapcsolatos történet

A postán feladott pénz ügye

Mulatozáson való részvétel, italozás a felsős diákokkal

2020. jan. 5. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!