Ilyenkor hogy van szerintetek?
Figyelt kérdés
Ápolói szakra jelentkeztem egyetemre. A sikeres felvételi után feltétel az egészségügyi alkalmassági vizsgálaton való részvétel és az ehhez kapcsolatos papírok (eü. nyilatkozat, háziorvos igazolása) megléte. Viszont sajnos van egy jó pár hónap elmaradásom a TB-vel, mivel középsuli után nem mentem rögtön egyetemre és egyéb okokból kb fél évig nem volt munkám (2019. januárjától kezdődően). Ez a két dolog összefügg egymással? Előfordulhat, hogy TB nélkül nem adják meg? Annyit tudok, hogy az alkalmassági vizsgát az egyetem fogja szervezni, csak tüdőszűrőre kell mennem. Annak utánaolvastam, ha nincs TB, akkor kb. 6000 forintba kerül. Lehet, hogy nagyon buta kérdés, de ezekben a dolgokban nem vagyok elég tájékozott. A válaszokat előre is köszönöm!2019. júl. 17. 21:30
1/2 anonim válasza:
Biztos hogy nincs tbd? Egyébként ingyenesen 1 évig meg lehet hosszabbítani de ha nincs akkor nem 6000 hanem 7500 ft-ot kell fizetned
2/2 A kérdező kommentje:
Biztos nincs. Azt tudom, hogy 7500 ft egy hónapra a TB. A tüdőszűrőre értettem a 6000 ft-ot. Kb. annyiba kerül TB nélkül, de ez az összeg városonként eltérhet.
Olvastam már máshol is, hogy egy évig meghosszabítják. Ezt hol/hogy lehet elintézni?
2019. júl. 24. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!