A felvételi ponthatárokat Július 24. én mikor hirdetik?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy este szokták, de kb hány órakor?2019. júl. 17. 01:28
2/11 Vodafonelive válasza:
Viszont ha leleményes vagy már 12-15 perccel 8 óra előtt is megtudhatod azt, hogy hány pont kellett az adott szakhoz. Az SMS meg idővel megérkezik az esti órákban is.
3/11 anonim válasza:
Július 24-én este 8 órakor derülnek ki a ponthatárok. Ha megadtad a mobilszámodat, akkor szinte rögtön küldik is az SMS-t.
4/11 anonim válasza:
Azok a jelentkezők, akik megadták a mobilszámukat, még aznap este SMS-értesítést is kapnak az eredményekről. Mivel a szolgáltatónak nagyszámú üzenetet kell kiküldenie, ezért előfordulhat, hogy csak órákkal később érkezik meg az üzenet - írja a Felvi.
Ismerősöm tavaly 25.en kapta 21:55kor szóval elhúzódhat. Én is várom idén :)
5/11 vonószenekar válasza:
Hogy lehet előbb megtudni?
6/11 Vodafonelive válasza:
Hova akarsz bejutni? Intézmény, kar esetleg szak és adom a linket. :)
7/11 anonim válasza:
6-os engem is érdekelne a link :) Elte ájk
8/11 Vodafonelive válasza:
Az ELTE.: [link]
Ezt a linket majd 8 óra előtt frissítsd és nem "kamu" a dolog, 2 éve amikor jelentkeztem MSc-re ugyan azt láttam előbb is meg utóbb is....
10/11 Vodafonelive válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!