Jelentkezés visszavonása; mi lesz ha nem iratkozom be?
Figyelt kérdés
Több helyre is beadtam a jelentkezésem, de rájöttem hogy idén még nem szeretnék egyetemre menni. Pár napja kitöröltem néhány jelentkezésem, de csak a felét - meg akartam nézni mi történik. Aztán sajnos láttam, hogy miután lementettem a törlést, kérelemként lett feldolgozva és várni kellett az elfogadására. Mire feldolgozták, lejárt a kérelmek benyújtásának határideje, úgyhogy a többi jelentkezésem nem tudom törölni. Mindegyik szak, amit bejelöltem, önköltséges. Ha nem megyek el beiratkozni, ki kell fizetnem azért a félévet? Mit tehetnék, hogy ne kelljen elmennem, és ne kelljen fizetnem?2019. júl. 14. 20:49
1/11 anonim válasza:
Ha nem iratkozol be, nem kell kifizetni, mert nem is leszel jogviszonyban.
2/11 anonim válasza:
Jézus Istenem. És ilyenek jelentkeznek Magyarországon 2019-ben felsőoktatási intézményekbe....
Mit gondoltál küldi az SMS-t a felvi azt már jönnek is érted UAZ-al, 2 katonával?
3/11 anonim válasza:
Ha csak 1 félévet vagy max 2-t halasztana, szóval jövőre már mennél egyetemre, akkor Szerintem menj el beiratkozni, de halassz és akkor nem kell újra felvételizni jövőre, rosszabb követelményekkel 😃
4/11 A kérdező kommentje:
Kedves kettes, 423 pontom van.
2019. júl. 14. 23:45
6/11 A kérdező kommentje:
Meglepődtél? Csak nem irigykedsz? :)
2019. júl. 15. 19:42
7/11 anonim válasza:
Mire irigykednék? Arra hogy ennyire fogalmatlan vagy?
8/11 anonim válasza:
Egy épeszű embert többre tartok mint 400 akárhány pontot, ami röhögve teljesíthető.
9/11 anonim válasza:
#8 azért megnézném, hogy röhögve teljesíted😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!