Hány ponttal jutottatok be szegedi kollégiumba?
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Most nyáron felvételizem felsőoktatásba, így már nézegetem, hogy melyik szegedi kollégiumba lenne érdemes beadni a jelentkezésemet, de nem ismerem az esélyeimet, hogy hány ponttal tudnék bekerülni. Ezért fordulnék hozzátok, hogy esetleg meg tudnátok írni nekem -ti, akik sikeresen bekerültek-, hogy hány pontotok volt és melyik kollégiumba nyertetek felvételt?
Előre is köszönöm a válaszokat!
FRISSÍTÉS
Azoknak írok, akik szintén erre a kérdésre keresik majd a választ a későbbiekben. Felvettek a Károlyiba, 290 pontom volt!:)
Bocsi, valamiért újra ránéztem a kérdésemre és nem tudom miért 290 pontot írtam.. Valamit benéztem:,D
108 pontom volt, amivel felvettek a koliba.
(Valakinek segítségére legyen a jövőben!:)) )
Na szóval, fogalmam sincs, hogy mit néztem be ennyire nagyon kétszer is... Nem 290 és nem is 108 pontom volt, mindkettő másnak a pontja:,D
167 kolis ponttal jutottam be anno, ha jól látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!