Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti ezt a levelezős órarendet...

Ti ezt a levelezős órarendet értitek? H-Péntekig 8. 00-19-ig órák? És egy levelezős munka melletti órarend lenne? De ki bírja ezt megoldani munka mellett?

Figyelt kérdés

Ősztől úgy néz ki egyetemre megyek újra, levelezősnek.

Itt az idei levelezős órarend az enyém is kb így néz majd ki.

ld a képet

[link]

Bakker TI EZT ÉRTITEK?

levelezősöknek akik mind munka mellett csinálják betesznek órákat H-Péntekig 8-19h-ig? heti 5 napra?

És ezt munka mellett kéne? Milyen munkahely az ami mellett ezt meg lehet csinálni hogy én havi 1x H-P hiányozzak? Egy teljes hetet /hó? És 4 hónapos a félév.... az 4 hét hiányzás /félév? és eleve két félév/év vagyis 8 hét hiányzás /év és akkor még a vizsgákról nem szóltunk? Hogyan ? kinek van ennyi szabija? 4 hét-8 hét?

Ti ezt értitek? Vagy én nem értem ami az órarenden van????

2019. júl. 9. 15:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"p-sz lesznek órák."

Na az oké. Azt meg tudnám oldani. De 1 hétig naponta azt ne, Akkor kirúgnak. És mivel momentán az állásból élek és nem az egyetemből így ha választani kell hát nem kérdés melyik melyik marad.

2019. júl. 10. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!