Ti láttok már pontot a Felvin?
Tuuuuuudom, tudom, türelem, naponta több ezer jelentkezővel kell foglalkozni, de mindenki össze-vissza beszél. 1 hete hívtam fel őket, hogy mikor jelennek meg a pontjaim, nekem azt mondták, hogy ha 10-ig nem jelenik meg, akkor hívjam vissza őket, egy ismerősömnek pedig a pénteket (12-e) mondták, igazából szerintem maguk a Felvis ügyintézők sincsenek tisztában az egésszel. Nagyon sok ismerősöm, szinte mindenki látja már a pontjait, az osztályomból senki, ugyanez az érettségivel. Ti láttok már pontokat? Lehet hogy az iskola nem töltötte még fel a szükséges dolgokat?
(A Felvit már nem akarom felhívni, egyszavas válaszokkal válaszolnak, flegmák és igazából nem szolgálnak érdemleges információval.)
április 19 óta látom a pontjaimat.
Mondjuk nem idén érettségiztem.
En is latom igaz mar mesterszakra jelentkeztem, felveteli vizsga utan kb 2 nap es fent volt.
Alapszakon meg a ponthatar huzas elott par nappal lattam csak
Júniusban küldtem el a bizit és 3-4 napja töltöttem fel az érettségit.
Mára minden pontot regisztráltak, feltöltés óta persze nem néztem meg, csak most. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!