Ti hova szeretnétek menni továbbtanulni? Lesz ott ismerősötök várhatóan?
Persze még semmi sem biztos, de ahová terveztek menni (és mondjuk a tavalyi ponthatárok alapján reális is) ott nektek lesz ismerősötök? Megy oda osztálytárs vagy évfolyamtárs stb? Örülsz neki vagy sem?
Nekem elvileg igen, és úgy érzem, hogy így kevésbé fogok másokkal ismerkedni.
NKE-NETK a cél.
Egyik osztálytársam jelentkezett oda, de kb esélytelen hogy felvegyék.
Két évfolyamtársam is említette az NKE-t, de remélem, pont ők nem ugyanarra a szakra jönnek majd, mint én.
Másról nem tudok, szóval ha olyan iskolatársam jönne, akit max látásból ismerek, az nem érdekelne.
Tehát sanszos, hogy egyedül leszek a sulimból, ami számomra kb semleges.
Győrbe jelentkeztem a Széchenyire gazdaságinformatikára. Arra a szakra egyedül én jelentkeztem az ismerőseim közül, de az egyetemre nagyon sokan mások is. A barátaimmal egy koliba is tervezünk menni, ha felvesznek minket (mármint a koliba, az egyetemre nagy valószínűséggel felvesznek), úgyhogy én nem leszek egyedül. Az annyira nem érdekel, hogy olyanok is mennek oda, akiket annyira nem kedvelek, mert nagy az egyetem, nem hiszem, hogy sokszor fogom őket látni.
Egyébként ne aggódj, ha mész gólyatáborba, ott rengeteg új embert ismerhetsz meg, és ugyanígy a kollégium.
Tavaly KRE-BTK-n voltam, oda ha jól tudom nem ment a sulimból senki, az osztályomból meg csak én mentem tovább egyetemre.
Idén pedig én is a szegedi egyetemre (szintén BTK) megyek, és nagyon nagyon várom, párszor jártam már ott és sokat hallottam róla, és már most imádom Szegedet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!