Mennyi időbe tellik míg a feltöltött dokumentumokat feldolgozzák az egyetemi felvételihez?
Figyelt kérdés
Már 1 hete feltöltöttem de még mindig azt irja hogy feldolgozás alatt..
Félek hogyha hibás.valami akkor nem.lesz időm újra tölteni vagy postázni.
2019. júl. 4. 22:16
1/4 anonim válasza:
Szia!
Rengeteg embernek nincs még feldolgozva. Ha az érettségi bizi miatt aggódsz, remélem tudod, hogy azt az első oszlop utolsó pontjában kell keresni. :) Ha feldolgozták ott jelenik meg. Én figyelmetlen voltam és feltöltöttem, de nem kell, hisz egy adatbázisból szerzik ezeket az információkat. Ha 10.ig így marad, akkor írj nekik.
Sok sikert!
2/4 A kérdező kommentje:
Szia
Tanúsítványt töltöttem fel mert emelt érettségit tettem társadalomismeretböl a felvételihez.
És azt a tájékoztatást kaptam hogy ezt fel kell tölteni.
Remélem nem lesz gond 😊
2019. júl. 5. 06:48
3/4 anonim válasza:
Kérdező ha véletlen feldolgozzák,akkor írnál ide,én is tanúsítvány töltöttem fel. Előre is köszi :)
4/4 anonim válasza:
Naaa, nektek frissült? Nekem eddig semmi, és már nagyon aggódom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!